Concurs / Evenimente

CONCURSUL  SFÂNTA FECIOARĂ MARIA – ÎMPĂRĂTEASA CERURILOR

Invitație – Regulament de organizare

Sindicatul Angajaților din Ministerul Culturii CULTURALIA vă invită să participați la concursul de artă plastică Sfânta Fecioară Maria – Împărăteasa Cerurilor care se va desfășura în municipiul București în perioada august-septembrie 2020.

Concursul Sfânta Fecioară Maria – Împărăteasa Cerurilor, aflat la prima ediție, îşi propune să descopere și să promoveze tineri talentați, pasionaţi de pictură religioasă si este dedicat sărbătorii creştin-ortodoxe Naşterea Maicii Domnului, pe care o celebrăm în fiecare an în data de 8 septembrie. Concursul se adresează tinerilor artiști plastici iconari, studenților și absolvenților universităților de artă și patrimoniu cultural din România.

Scopul acestui concurs este acela de a promova tineri debutanţi, pasionaţi de arta picturii religioase, de a încuraja această vocaţie şi de a aduce în atenția publicului larg lucrări de pictură pe panou de lemn cu tematică religioasă – reprezentarea Maicii Domnului în diverse ipostaze iconografice.

Concursul este organizat de Sindicatul Angajaților din Ministerul Culturii Culturalia.

De aici puteti descarca – Regulamentul pentru concurs

De aici puteti descarca – Formularul de inscriere